Intellectual Property Rights - IPRIntellectual Property Rights [IPR], eller på dansk også kaldet intellektuelle ejendomsrettigheder [IP], er en overordnet betegnelse for patentering, licensering og varemærkeregistrering. IPR er vigtige at inddrage i det strategiske arbejde med erhvervelse af et internationalt patent. Martinus Nielsen rådgiver virksomheder i, hvordan de kan tænke Intellectual Property Rights ind i deres overordnede vækststrategier.

Det grundlæggende er, at din opfindelse er beskyttet, således at du som opfinder, eller virksomhed kan gøre dine rettigheder gældende ved en domstol, såfremt dine intellektuelle ejendomsrettigheder krænkes i Danmark eller internationalt.

Beskyttelse af Intellectual Property Rights er vigtige på nationalt og globalt niveau, fordi den globale konkurrence på at skabe vækst gennem viden er stigende.

Martinus-Nielsen kan levere professionel rådgivning omkring Intellectual Property Rights og om, hvordan du kan tænke IPR, patentering, licensering og varemærkeregistrering ind i den overordnede produktions og markedsføringsstrategi for din virksomhed.

Vores rådgivning bygger på professionalisme, viden og tillid. Vi kender værdien af din opfindelse og ønsker gennem vores rådgivning at effektuere denne værdi, så den ikke blot har potentiale, men også kan skabe værdi for dig, din virksomhed, dine samarbejdspartnere og ikke mindst de målgrupper, som opfindelsen / ideen er udviklet til.

Vi hjælper dig med at ligge en IPR strategi for din opfindelse / idé og vi har solid erfaring med at guide vækst og innovationsvirksomheder gennem alle facetter af det strategiske arbejde med at beskytte intellektuelle ejendomsrettigheder.