Patentadvokat - Forsvar af patentrettigheder vha. patentadvokater


I dag oplever vores klienter en utrolig hård konkurrence, når det drejer sig om salg af markedsvenlige produkter, på et begærligt marked. Dette betyder desværre, at flere af vores klienters patentrettigheder ofte bliver krænket i en større eller mindre grad, men også at flere af vores klienter bliver anklaget for, at krænke tredjeparts patentrettigheder.

Martinus-Nielsen har ekspertisen til at bistå vore klienters situation, med rådgivning og vejledning i juraspørgsmål vedrørende forsvar af patentrettigheder og patentkrænkelse, samt et samarbejde med landets dygtigste patentadvokater. Vi henviser dig til den patentadvokat, som har den bedste erfaring med de forhold som din sag bærer præg af, uanset hvilken type af patentrettighedskrænkelse sagen drejer sig om. 

Vi har, i samarbejde med flere af landets dygtigste patentadvokater, været med til at vinde adskillige krænkelsessager. I Tyskland har vi endvidere også haft succes med forsvar af patentrettigheder, i samarbejde med vores tyske patentadvokat, og vundet krænkelsessager der.