Patentagent & Patentbureau Martinus NielsenMartinus Nielsen er en professionel patentagent, som kan sikre at din opfindelse er beskyttet af patentlovgivningen. Den værdi som din opfindelse repræsenterer bør beskyttes på bedst mulige måde og med professionel patentrådgivning, kan du sikre dig, at din opfindelse ikke bliver kopieret eller misbrugt. Derfor bør du alliere dig med et professionelt patentbureau før du søger patent på din opfindelse.

Patentkontor – Sjælland og København.
Som din patentagent hjælper vi dig igennem alle spørgsmål og praktiske ting, der skal foretages i forbindelse med patentering af din opfindelse. Martinus-Nielsen er et etableret patentkontor med base i København. Som en af Danmarks foretrukne patentagenter har vi, gennem al den tid vi har eksisteret, sikret mange af vores kunders patenter, varemærker, lincenseringer og Intellectual Property Rights.

På siden kompetencer, i menuen til højre, kan du læse meget mere om vores politikker og arbejdsmetoder i forbindelse med at varetage dine interesser i patentspørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på et møde på vores adresse i Hørsholm uden for København.

Vi ligger vægt på tillid, dialog og fortrolighed, så du som kunde ved, at din opfindelse er i sikre hænder hos os.