Varemærkeregistrering - Patent og registrering af varemærkerHvis du har gjort en opfindelse og du kan se en stor værdi i den, bør du gøre dig tanker om at foretage en varemærkeregistrering. Registrering af varemærker kan være en yderst kompleks proces og en problemfri gennemførelse af denne proces, kan spare dig for både tid og penge.

Martinus Nielsen har de nødvendige kompetencer i forhold til, at du kan få patent på dit varemærke. Dermed opnår du en sikkerhed i relation til den tid og de økonomiske ressourcer, du har investeret i din opfindelse. Ved en registrering at dit varemærke opnår du også en den internationale betegnelse ”Registered Trademark”, og det kendte ”®” symbol, der symboliserer, at dit varemærke er ekslusivt for dig og dine eventuelle samarbejdspartnere.

Brandværdien i at kunne tilføje et ”®” til sin opfindelse, kan heller ikke undervurderes og den kan være med til at forhøje din opfindelses markedsværdi.

Rådgivning i patent og registrering af varemærker

Der er mange faktorer, som der skal tages hensyn til, når et varemærke skal registreres. Når vi yder rådgivning til registrering af varemærker foretager vi en lang række indledende analyser, som hjælper dig igennem registreringsprocessen. Bruges det navn du har valgt af andre? Er dit logodesign for tæt på en anden virksomheds? Alle disse spørgsmål skal tages i betragtning i forbindelse med patenteringen af et varemærke.

Professionel rådgivning omkring varemærkeregistrering er vores speciale og vi hjælpe dig igennem hele registreringsfasen fra start til slut. I samarbejde med Martinus-Nielsen kan du sikre dig, at din opfindelse er godt beskyttet både nationalt og internationalt.

Når vi har erhvervet dig retten til dit varemærke, har vi sikret din virksomheds interesser økonomisk såvel som markedsføringsprocessen. En varemærkeregistrering gør det nemmere for dig at foretage de nødvendige juridiske skridt, såfremt dit varemærke bliver kopieret eller på anden måde misbrugt.